HEM
HALSBAND
ARMBAND
ÖRHÄNGEN
KÖPINFO
GARNSHOP
KONTAKT

Alla mina smycken säljs med "fullt nöjd-garanti", det vill säga att du har full returrätt inom tio dagar från mottagandet om varan inte motsvarar dina förväntningar.

Jag använder endast nickelfria lås och öronkrokar av hög kvalité. Är du ändå osäker byter jag öronkrokarna till krokar i 925 sterling silver (10:- tillkommer) eller "gold filled" krokar (20:- tillkommer)

(Gold filled eller goldfilled är en engelsk term som har blivit tämligen vedertagen även i Sverige. Den korrekta svenska översättningen är "gulddoublé". Ibland kallas det även "guldförgyllt". Gold filled är en bättre variant av guldplätering, där guldlagret vanligtvis motsvarar 1/20 av den totala vikten på föremålet. Metallen inuti är vanligtvis mässing och guldet är vanligtvis 14 karat. Guldlagret är hållbart och tål även flitig användning. Guld missfärgas inte med tiden).

Dock kan jag ännu inte erbjuda samma service för låsen. Du får alltid prova och returnera om du känner att du inte tål metallen.

Alla betalningar sker i förskott till Plusgiro: 131 68 42-2 eller mot postförskott till en extra avgift om 60:- Porto tillkommer på alla försändelser ( i regel 6 - 12:- beroende på vikt). Vill du att jag skickar rekommenderat tillkommer 50:-.

Glöm inte att uppge vilken längd du önskar på halskedjan när du beställer halsband. Alla armband är ca. 19 cm långa (mindre variationer kan förekomma då de är handgjorda). Är du osäker eller önskar en annan längd, kontakta mej gärna via e-post: susanne.jonsson@fro.se

VID KÖP AV HELT SET (HALSBAND, ÖRHÄNGEN & ARMBAND) LÄMNAR JAG 10% RABATT.

Smyckevisning

Efter önskemål från flera av mina kunder ordnar jag nu smyckevisningar efter era önskemål i norra Skåne. Samla dina vänner, arbetskamrater, släkt eller kanske din mammagrupp. Att ha en smyckevisning på en möhippa eller tjejkväll kan inte misslyckas och brukar alltid vara en dundersuccé.Det går bra att ha visning alla dagar i veckan, vi bestämmer dag tillsammans.

Som tack för att du ordnat visningen, som är kostnadsfri, får du som värdinna välja ett smycke ur kollektionen (upp till ett värde av 295:-).

En privat smyckesvisning innebär att jag kommer hem till dig eller besöker ditt arbete och visar upp den smyckeskollektion som jag har för tillfället. Jag kommer ca 30-40 min innan gästerna för att plocka upp och förbereda. Jag behöver ett stort bord, jag har med mig egen duk. Jag håller en kort presentation och sedan får ni prova smyckena i lugn och ro och ställa eventuella frågor.

Om ni skulle vilja köpa smycken så går det att köpa dem jag har med mig på plats och eventuella beställningar kan göras mot handpeng.

Eventuell förtäring står värdinnan för.

Betalning sker alltid kontant på plats.

En privat visning brukar ta ca 1- 3 timmar beroende på hur många ni är och hur mycket ni vill prova och känna. Jag visar gärna hur jag tillverkar mina smycken om intresse finns.

Jag vill gärna att ni är ca 8 personer eller fler.

Om du har svårt att få ihop 8 pers så be alla vännerna att ta med sig en vän, så blir ni dubbelt så många - och förhoppningsvis får ni det dubbelt så trevlig också!

Hoppas vi ses!

Kontakta mig på telefon för en visning, eller för mer information: 0733-124536.
Det går även bra att använda kontaktformuläret som ni hittar under kontakt.